Avväxling på Ekerö i Stockholm

Har du en fastighet som du funderar på att bygga ut? Vill du ha hjälp att ändra den rumsliga layouten i en lägenhet? Då behöver du ta hänsyn till att upprätthålla fastighetens hållfasthet. Vi är ett Stockholmsföretag med bland annat avväxlingar som specialitet. Vi hjälper kunder över hela Stockholmsregionen inkluderat i orter som Täby, Sollentuna och Danderyd.

Anlita en expert på öppningar i träkonstruktioner

Vi jobbar främst åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare men även privatpersoner och företagare kan ta del av våra tjänster. Oss kan du anlita för hjälp med öppningar i träkonstruktioner, avväxling av bärande väggar med mera. När du anlitar oss utför vi en inspektion med målet att reda ut hur man på effektivast möjliga sätt kan ersätta stödet i bärande väggar.

Avväxling över hela Stockholmsområdet

Du kan anlita oss för hjälp med avväxling över ett stort område i och runt Stockholm. Dit räknar vi orter som bland annat Järfälla, Sundbyberg och Solna.

Hör av dig till en expert på håltagning

Vad skulle det kosta att få hjälp med avväxling i din fastighet? Det får du reda på genom att du kontaktar oss och låter oss komma på besiktning. Utifrån besiktningen tar vi fram en offert som du får helt utan kostnad.

Offert? Kontakta en bra byggfirma från Ekerö i Stockholm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *