Bygga Altan & Trädäck på Ekerö & Stockholm

Bor du på Ekrö med omnejd och är intresserad av att bygga en altan, veranda eller terrass till ditt hus? Med vår byggfirma bakom dig får du ett professionellt och trevligt bemötande varje gång och ett resultat som du kan vara stolt över. Vårt fokus är att se till att överträffa dina förväntningar och därför erbjuder vi alltid totalentreprenad såväl som skräddarsydda lösningar för alla behov.

Nybyggda och fräscha altaner på Värmdö & Stockholm

Det finns flera orsaker till varför en altan är en riktigt bra investering. Med en altan kan du spendera mer tid utomhus, även om det börjar bli kallt eller regnigt, men den fungerar också som en värdehöjare för ditt hus. Vi bygger allt från klassiska altaner och terrasser till spabad, uterum eller trädäck om du bor i b.la. Munsö, Färentuna, Färingsö, Troxhammar, Drottningholm, Gällstaö, Skå, Svartsjö, Närlunda, Stenhamra samt Bromma, Vällingby, Spånga, Hässelby eller Sundbyberg. Vill du använda altanen året runt hjälper vi även till att skapa inglasad altan.

Kostnadsfria offerter för alla kundgrupper

Oavsett om du kontaktar oss som privatperson, företag eller fastighetsägare har du alltid rätt att be om en kostnadsfri offert. För lite större arbeten kommer vi gärna ut på ett personligt besök innan, för att på så sätt titta närmare på objektet och vilka förutsättningar som finns. Vi lyssnar till våra kunders behov och önskemål och bygger altaner som håller riktigt länge.

Offert? Kontakta en bra byggfirma från Ekerö i Stockholm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *