Bygga Förråd & Friggebod på Ekerö i Stockholm

En Friggebod kan användas till många olika saker. Det vanligaste är att de utnyttjas som förråd för trädgårdsutrustning. De är dock såpass mångsidiga att de lika gärna kan utnyttjas som gäststugor eller hobbyrum eller vad du nu än önskar. Vi är ett byggföretag som hjälper kunder i Stockholm med omnejd med byggen av förråd och Friggebodar.

Låt behöriga och certifierade hantverkare ta hand om bygget av Friggeboden

Vi bygger Friggebodar enligt dina önskemål, antingen från byggsats eller arkitektritat från lösvirke. Om du bygger från byggsats har vi all kompetens som krävs för att anpassa och modifiera bygget så att det blir som du vill ha det. Friggebodar är icke-bygglovspliktiga vilket innebär att det inte krävs bygglov för att du ska få uppföra en på din tomt.

Du kan anlita oss för att bygga din Friggebod

Önskar du hjälp med att bygga ett förråd eller en Friggebod någonstans i Stor-Stockholm? Vi har hjälpt kunder i bland annat Bromma, Hässelby, Vallentuna, Åkersberga, Upplands Väsby och Sigtuna. Hör av dig till någon av våra projektledare för att prata om projektet. Det kan du göra antingen genom att använda kontaktformuläret på den här sidan, eller genom att ringa oss. Du får en offert av oss helt utan kostnad.

Offert? Kontakta en bra byggfirma från Ekerö i Stockholm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *