Bygga Uterum & Vinterträdgård på Ekerö & Stockholm

Uterum är ett alldeles förträffligt alternativ för dig som har utrymmet och en önskan att spendera mer tid utomhus. Med ett uterum kan du skapa en förlängning av din bostad och vi hjälper dig med allt från inglasning till isolering eller vattenburen golvvärme. Med oss bakom dig kan du vara säker på att ditt uterum byggs av högsta kvalitet och att de håller även för de kallaste vinterdagar.

Tjänster för bygge av uterum

Inget jobb är för stort eller för litet för oss och tack vare våra många år i branschen, våra duktiga samarbetspartners och vår totalentreprenad i egen regi kan vi erbjuda dig det absolut bästa i områden som Munsö, Färentuna, Färingsö, Troxhammar, Drottningholm, Gällstaö, Skå, Svartsjö, Närlunda, Stenhamra samt Bromma, Vällingby, Spånga, Hässelby och Sundbyberg. När du kontaktar oss berättar vi gärna mer om hur vi kan omvandla din altan till det finaste uterum du kan tänka dig.

 • Inglasning
 • Isolering och tilläggsisolering
 • Vinterträdgård
 • Altaninglasning
 • Gjuta husgrund
 • Vattenburen golvvärme

Sänk dina kostnader med smarta avdrag

ROT-avdraget är ett avdrag som alla privatpersoner i Sverige har möjlighet att använda sig av när det är dags att glasa in altanen och bygga ett uterum. Det förutsätter dock att altanen eller uterummet kommer vara sammankopplat med bostadshuset. Vi ansöker om ROT-avdraget åt dig och sköter all kontakt med Skatteverket. Du kan bara luta dig tillbaka under tiden och se ditt uterum ta form.

Offert? Kontakta en bra byggfirma från Ekerö i Stockholm idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *