Renovera Tvättstuga & Toalett på Ekerö i Stockholm

Låt oss ta hand om renoveringen av er tvättstuga eller era/ert badrum. Som bygg- och renoveringsentreprenör jobbar vi i första hand åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Med stor expertis kan vi ta oss an renoveringar av badrum i hela lägenhetshus. Vi kan utföra alla renoveringsuppdrag som totalentreprenör. Vi är ett modernt byggföretag som det är enkelt att anlita.

Toalett- och tvättstugerenoveringar med noggrannhet och precision

I vårt företag jobbar hantverkare med alla nödvändiga kompetenser för renoveringar av tvättstugor och badrum: målare, snickare, våtrumsspecialister. Utöver det har vi ett stort kontaktnät bestående av bland annat elektriker och VVS-specialister. Oavsett om det handlar om en mindre renovering av en enskild tvättstuga, många badrum eller något annat så utför vi jobbet med samma noggrannhet och precision.

Hjälp med att renovera tvättstuga eller toalett i Stockholm? Få en gratis offert

Vi renoverar tvättstugor och toaletter över hela Stockholm, inkluderat området och orter som Östermalm, Vasastan, Gamla Stan, Kungsholmen, Södermalm och Älvsjö. Kontakta någon av våra projektledare, det kan du göra genom kontaktformuläret på den här sidan, eller via telefon. Låt oss diskutera ditt projekt och ta fram en skräddarsydd helhetslösning som är så kostnadseffektiv som möjligt. Inom kort får du en offert helt utan kostnad.

Offert? Kontakta en bra byggfirma från Ekerö i Stockholm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *