Stenläggning & Lägga marksten på Ekerö Stockholm

Med yta som är stensatt direkt vid din fastighet så får den enkelt ett mer exklusivt och ordnat intryck. De senaste åren har efterfrågan på marksten och plattor närmast exploderat. Vi arbetar mycket i Stenhamra, Drottningholm, Munsö, Färingsö, Skå, Troxhammar, Bromma m.m. Att anlägga stenlagda uteplatser, gångstigar och uppfarter har blivit väldigt populärt. Både bland fastighetsägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Skickligt utförd stenläggning – ett sätt att öka fastighetsvärdet

Att efterfrågan är så stor har lett till att det finns ett enormt utbud av stenplattor och varianter att välja bland. Med vårt tekniska kunnande kan vi hjälpa dig att navigera rätt i djungeln och hitta lösningar som ger dig stabil och bärkraftig stenläggning oavsett vilket syfte den har.

Kan jag få ROT-avdrag för stenläggning?

I enstaka fall. Ett grundläggande villkor är att stenläggningen på något sätt är nödvändig för din bostad. Du kan höra av dig till oss om du är osäker på vad som gäller i ditt fall så tar vi reda på det. Vi hjälper dig sedan med ansökningen och så vidare.

Anlita oss som totalentreprenör för din stenläggning

Första steget mot en lyckad stenläggning består i att du kontaktar oss för konsultation och för att få en gratis offert. Vi hjälper dig hela vägen mot att skapa en uteplats, kantstensbelagd rabatt eller vad du nu önskar hjälp med. Välkommen!

Offert? Kontakta en bra byggfirma från Ekerö i Stockholm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *